En tur i biografen - Insurgent

Zayn forlader One Direction

tumblr_inline_nfhs2w5tIr1sljcueDet er OVERALT på internettet, og gennem den seneste times tid har det fuldstændigt overtaget min Facebookside, min messenger, og mine samtaleemner.

For ja – ZAYN MALIK FORLADER ONE DIRECTION.

Efter fem år i bandet, og efter flere tumulte sager gennem de seneste par uger, hvor han både blev anklaget for at have været utro mod sin forlovede, Perrie Edwards, og andre ting, har den 22-årige popstjerne nu valgt at stoppe karrieren i verdens bandet One Direction.

Selv er jeg lige så meget i chok som alle andre, da jeg på ingen måde havde set den komme. Jeg har fulgt bandet siden de var i det engelske X-Factor tilbage i 2010, og siden da har de fem drenge været en stor del af min hverdag. Dette år skulle have budt på 2 koncerter med dem, både i Danmark og i Norge, ja faktisk havde min finske veninde og jeg fået billetter til deres ekstra koncert i Finland, som de valgte at aflyse… Men nu – uden Zayn i gruppen, ved jeg ikke hvor meget jeg glæder mig til deres koncerter.

One Direction er bare ikke … One Direction uden Zayn…

Mit Directioner hjerte græder for evigt. Så tak for de dejlige stunder Zayn, for de skæve smil, og for de fandens gode poseringer du havde på de billeder jeg tog fra koncerten i parken sidste år.

We’ll miss you.

IMG_5917 IMG_9485

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i biografen - Insurgent