Vinterferie og opvarmning til "The Grammys"

Veninde Valentines Dag

Happy-Valentines-Day-Banner-5

Hej venner,

I går var det Valentines Dag, og selvfølgelig skulle det fejres. Dagen blev fejret på bedste manér med fem af mine dejlige veninder.

Ved en tre-tiden tog vi toget til Herning, hvor vi gik rundt i gågaden og hyggede os lidt, indtil vi senere tog på Karma. Her fejrede vi denne “specielle” dag med lækker mad og lækkert selskab. Alt ledte det dog op til det event vi alle havde ventet længe på.

Nemlig at vi skulle i biografen og se ‘Fifty Shades of Grey.’

Filmen har gennem den seneste uge fået ufatteligt meget omtale i medierne (både god og dårlig omtale), og efter at størstedelen af os havde læst bøgerne, skulle vi selvfølgelig også ind og se den længe ventede film. Forventningerne var høje hos os alle seks, så vi sad alle helt fremme i sæderne da filmen startede og Christian Grey for første gang blev vidst på det store lærred.

Som filmen udformede sig og som Anastasia og Christians forhold udviklede sig, måtte jeg dog indrømme, at jeg blev mere fanget af sangene der kørte i baggrunden, omgivelserne i filmen samt udtrykkene hos skuespillerne, end jeg gjorde af hele filmen i helhed. Selve handlingen fangede mig slet ikke på det punkt jeg havde håbet. Når det skal frem, syntes jeg heller ikke der var puttet så meget handling ind i de to timer den tog, og at der blev taget MEGET udgangspunkt i bogen.

Men når alt kommer til alt, er bog 1 nok også den, ud af de tre i trilogien, der har mindst handling og foregår over kortest tid. Forventningerne til de to kommende film er dog højere end nogensinde før nu. Specielt grundet den slutning filmen havde.

Skuespillerne gjorde dog et prægtigt job, og kemien mellem dem fik de fremstillet på en positiv måde, på lige fod med, at de også formåede at få noget humor med ind i plottet.

Jeg tror dog jeg må i gang med at læserne bøgerne endnu en gang, så jeg kan være mentalt klar til både toeren og treeren når de bliver filmatiseret.

Fortsat god ‘sidste-ferie-dag’ 🙂

pizap.com14218526802411

IMG_1257 IMG_1252 IMG_1253

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterferie og opvarmning til "The Grammys"