Erhvervscase forløb

Vinterferie og opvarmning til “The Grammys”

ENDELIGT! ENDELIGT er det blevet tid til vinterferie, og endeligt er det blevet tid til en uges fri fra skole. Ferien valgte også at komme på det rette tidspunkt, for hold op hvor var den tiltrængt. Skoler trækker pt tænder ud på mig, og afleveringerne hænger mig langt ud af halsen…

En uges fri uden lektier, uden hjemmeopgaver og afleveringer burde give mig lidt tid til at slappe af for en gangs skyld.

Derudover kommer der i nat også “The Grammys” i USA, hvor folk vil troppe op i de flotteste kjoler og suits, og hvor årets bedste sange, albums og kunstnere skal findes.
Personligt er jeg også spændt på, at Nick Jonas (En fantastisk kunstner jeg har haft verdens største celebrity crush på i 7 år) skal præsentere en pris. Hvis han ovenikøbet skal performe med ‘Jealous’ bliver natten jo ikke meget bedre.

Taylor Swift har også bare at løbe af med en masse trofæer i favnen – specielt for sangen ‘Shake It Off’ som hun er nomineret med op til flere gange. Ikke nok med at den sang har hittet overalt i verden, så er det også verdens absolut bedste “humørbombe”, da man ikke kan andet end at blive glad når man hører den.

Om jeg selv vælger at blive oppe for at livestreame det i nat, har jeg endnu ikke fundet ud af. Det er trods alt ferie, men hvem elsker ikke en god lang nattesøvn? 🙂

grammys1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Erhvervscase forløb