Katy Perry Koncert

En tur i biografen – Cinderella

Cinderella BannerI går aftes var et par veninder og jeg taget i biografen i Herning, hvor den stod på Disney’s nye film; Cinderella. Helt fra da jeg var helt lille har jeg elsket eventyret om Cinderella (På dansk; Askepot) og at den nu var blevet filmatiseret med rigtige personer, var noget der gjorde mig super spændt

Det tog lidt overtalelse før mine veninder gad med, men turen endte i sig selv med at blive super hyggeligt. Blandt andet fordi vi næsten endte med at spise halvdelen af popcornene inden vi overhovedet var kommet ind i salen hvor filmen skulle vises.

Som en ektra bonus, blev Frozen kortfilmen ‘Frozen Fever’ inden selve spillefilmen startede, og som det lille legebarn jeg er, er jeg HELT væk i Frozen. At der så blev lavet en kortfilm som KUN kunne ses i sammenhæng med Cinderella, syntes jeg var genialt.
Den måde de igen formåede at vække liv i Elsa, Anna, Kristoff, Svend og Olaf var fantastisk. Det er nok den bedste kortfilm jeg til dato har set.

Selve filmen om Cinderella endte skam heller ikke med at skuffe. Tværtimod. Alle detaljerne var på plads, lydeffekterne var i top, og kjolerne – specielt den hun bar til det store bal på slottet var perfekt – WOW siger jeg bare. Den var så smuk, og hun bar den perfekt. Skuespillerne var også nøje udvalgte, og de gjorde alle et prægtigt job.

Filmen skuffede hvert fald ikke, og den levede op til alle de forventninger og forhåbninger jeg havde, og endte også med at vække det gamle eventyr til livs igen.

I morgen står det på endnu en biograftur med pigerne fra min klasse, hvor vi skal til forpremiere på ‘Insurgent’. En film jeg glæder mig ufatteligt meget til at se, specielt efter at have læst bogen sidste år.

pizap.com14218526802411

cinderella_glamour_19nov15_pr_b_810x540

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Katy Perry Koncert