Kreta / Dag 3

Kreta / Dag 6

Vi er i gang med sidste aften på vores ferie og egenligt er det ret sørgeligt. Selvom det selvfølgelig bliver godt at komme hjem til gode gamle Danmark igen, bliver det også lidt træls at skulle væk fra poolen, de dejlige omgivelser og det dejlige vejr. 🙂

Det hjælper dog lidt at vejret bliver dårligt hernede den næste uges tid.

  

 – Lørdag aften stod på en hyggelig bytur til Chania hvor vi alle seks havde det super sjovt, og nød hinandens selskab. Vi tog bussen ind til byen ved en nitiden og blev fra starten revet frem og tilbage fra bar til bar da vi nåede endedestinationen. Aldrig har vi levet på så mange gratis drinks og en del af os brugte ingen penge. 

– Søndag stod på afslapning og sove længe. Selvom vi ikke troede vejret ville blive så godt endte vi alligevel med (efter kun en halv time i solen ved poolen) at blive endnu mere solbrændt. 

– Mandag var den dag vi alle havde ventet på da vejret i dag ville runde de 25 grader og uden vind ville det være perfekt. Hele dagen blev derfor også brugt ved poolen. Både i vandet og på liggestolene og senere på dagen, da solen var gået lidt i skygge, tog vi ned til stranden. 

 

 

 

Nu sidder vi igen og spiller kort (uno-spillet er blevet ret så slidt) og nyder den sidste aften hernede i hinandens selskab inden dagen i morgen vil stå på pakning og en god flyvetur hjem til DK. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreta / Dag 3