Kreta / Dag 1

Kreta / Dag 3

Det er allerede blevet lørdag og efter blot to hele dage her er vi alle solbrændte. Og ikke bare lidt solbrændte. Nej så solbrændte at selv grækerne ikke troede på at vi havde fået så meget sol hernede. 🙂 Det er heller ikke kun hovedet der er blevet rødt og solbrændt. Det er alt fra det inderste af armene til røde næser til røde og solbrændte hænder også. 

Men med en så dejlig sol og med sådan et dejligt vejr vi har haft er det næsten umuligt ikke at blive bare list solbrændt. ☀️   

 

Vores hoveder er tydeligvis det der her fået mest farve, og ovenstående billede viser hvor meget sol kan gøre ved kuløren.  

I dag har vi været inde i Chania, som er Kretas  “hovedstad”. Her fik vi shoppet, men måtte gå rundt i forholdsvis varmt tøj da vejret var lidt blæsende og det var overskyet. Vi fik også stiftet bekendtskab med græske markeder hvor vi kom derfra med souvenirs til “nypruttede” priser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreta / Dag 1