Destination: Kreta

Kreta / Dag 1

imageFørste dag på Kreta er godt i gang og vi nyder hvert eneste øjeblik. Allerede klokken 08:45 var vi nede og spise morgenmad, og valgte derefter at tjekke den nærtliggende strand ud. En strand der stort set kun bestod af sten, sten og lidt flere sten.

For at få noget ud af morgenen indtil solen kom til at stå lidt højere på himlen, valgte vi at gå en tur langs vandet… En tur der skulle have været ganske kort, men som endte (Hvert fald efter hvad Endomondo sagde) med at være på over 7 km. (Der er både inkluderet lidt faren vild i lokalområdet, et par supermarked besøg, kiggen på appelsintræer osv.)

Da vi kom hjem ved en tolvtiden, efter utallige vabler allerede, spiste vi middagsmad, og lagde os så ud til poolen. Og vejret var overraskende godt. Så godt at vi allerede har fået farve i hovedet og nu ser så sunde ud 🙂

image

Nu står det på hardcore kortspil, hvor taberen skal udføre en masse konsekvenser.. For man har jo kun det sjov man selv laver!

pizap.com14218526802411

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Destination: Kreta